Pappas rader
Ja, ja, jag vet att jag lovade att bara ha kul grejer på min sida, men man måste faktiskt ha med sånt här med. Som tur är behöver du inte stanna länge - du kommer tillbaka genom att klicka här.  // Anton
Fakta om webplatsen Kul med Anton
Idé och utformning:
Anton Strindell (med viss assistans av pappa)
Ansvarig utgivare:
Niclas Strindell, tel. +992-918-624546
URL:
http://anton.maxa.nu    eller     http://www.anton.maxa.nu
Privacy policy :
Webplatsen Kul med Anton följer de lagar och regler, inklusive personuppgiftslagen, som finns för att skydda din integritet. Om du lämnar personuppgifter till vår webbplats, till exempel ditt namn och din e-postadress, kommer vi att behandla dem fullständigt konfidentiellt och kommer inte att lämna ut dem till någon andra part. Vi kommer heller inte att använda din e-mailadress till något annat än vad du uttryckligen bett oss använda den till.
Copyright:
Kul med Anton är skyddad av upphovsrättslagen. Det betyder att det är förbjudet att  kopiera eller plagiera eller på annat sätt distribuera eller presentera något material från Kul med Anton's webbplats utan skriftlig tillåtelse.
Visning:
Kul med Anton är optimerad för visning med Internet Explorer 4 eller högre. Tyvärr har vi inte lärt oss hur man får den att se bra ut i andra browsers ännu. Om du har tips om hur man gör det så blir vi jätteglada om du skriver till oss.
Vid problem på sidan eller för andra ärenden, v.g. mejla webmaster.